• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зміни в характеристиках тестів ЗНО 2014

Зміни в характеристиках тестів ЗНО 2014

2014-01-13

На cайті УЦОЯО оприлюднено характеристики тестів ЗНО 2014-го року.

В порівнянні з тестами 2013-го року деякі тести ЗНО – 2014 зазнали змін:

Історія України

До тестудодано 1 завдання на встановлення правильної послідовності (Загальна кількість завдань тесту56). У результаті максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту з історії України становить 90 балів (у 2013 році - 87 балів).

Математика

До тестудодано 1 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (Загальна кількість завдань тесту 34). Крім того, завдання відкритої форми з короткою відповіддю № 25, 26 стали структурованимиі складаються з двох частин, відповідь до кожної з яких оцінюється 0 або 1 тестовим балом. Таким чином максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту з математики становить 56 балів (у 2013 році - 54 бали).

Всесвітня історія

До тесту додано 1 завдання на встановлення правильної послідовності (Загальна кількість завдань тесту 56). У результаті максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту з всесвітньої історії становить 90 балів (у 2013 році - 87 балів).

Хімія

Кількість завдань на встановлення відповідності (логічні пари) та завдань відкритої форми з короткою відповіддю збільшено на 2. При цьому з 6-ти до 2-х зменшили кількість завдань на встановлення правильної послідовності.

Біологія

Кількість завдань зменшилася з 60-ти до 54-ох. При цьому завдання з вибором однієї правильної відповідізменшено на 8, завдання на встановлення відповідності (логічні пари) збільшено на 2.

Географія

До тесту додано 2 завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді. У результаті максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту з географії становить 92 бали (у 2013 році - 88 балів).

Світова література

Нова форма завдань - до тесту додано4 завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (з короткою відповіддю множинного вибору). Завдання з вибором однієї правильної відповіді та завдання на встановлення відповідності зменшено на 2.
У результаті максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту з світової літератури становить 88 балів (у 2013 році - 86 балів).

Кількість часу на виконання тестів ЗНО лишилася незмінною в порівнянні з тестами 2013 року.

Кiлькiсть переглядiв: 521

Коментарi